Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Shell Rimula X 15W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
RIMULA  R3 X 15W40
Out Of stock
Descriere
Uleiul Shell Rimula X 15W40 este un ulei mineral aditivat de inalta performanta pentru motoarele moderne  TurboDiesel de mare viteza.

Ele au la baza uleiuri minerale foarte rafinate, cu un indice ridicat de vascozitate si un pachet de aditivi de ultima ora.

Uleiul Rimula X a fost comceput pentru a fi utilizat la motoare ce lucreaza in conditii de mare solicitare si care trebuie sa indeplineasca standardele  referitoare la emisiile de noxe din gazele de esapament prevazute de nivelul de performanta API CH-4.

Utilizare:

• Motoarele TurboDiesel de mare putere de fabricatie europeana, americana si japoneza.
• Flotele de camioane comerciale si cele din constructii.
• La camioanele de mare viteza    sau supuse la porniri/opriri dese si care opereaza in cele mai grele conditii.
• Recomandat pentru utilizare la echipamentele din constructii(ex. Caterpillar) si din agricultura, unde continutul de sulf din combustibil este ridicat (pana la 1%).

Performante:

• Are recomandarea celor mai mari fabricanti de echipamente din Europa, America si Japonia.
• O excelenta stabilitate termica si rezistenta a uleiului care permite mentinerea unui nivel ridicat de curatenie a pistoanelor.
• Un nivel ridicat de curatenie a motorului contribuie la scaderea gradului de uzura, cresterea duratei de viata a motorului, mentinerea puterii furnizate de motor, o mai mare stabilitate la functionare    a acestuia, precum si costuri de intretinere scazute.
• Excelenta putere de dispersare a uleiului reduce depunerile de calamina care produc ingrosarea uleiului si duc la uzura motorului.
• O mare stabilitate la temperaturi ridicate. Depunerile de calamina partile motorului aflate in miscare, cauzate de temperaturile inalte din motor sunt    controlate de pachetul de aditivi de ultima ora pe care ii contine uleiul.

SPECIFICATII    si    APROBARI    ale    PRODUCATORILOR    de    MOTOARE
API     CG-4/CF-D/CF
ACEA E2
RVI E2R
MAN     271
MACK TRUCK EO-K/2
MERCEDES BENZ    228.1
HINO indeplineste cerintele
VOLVO VDS
KOMATSU indeplineste cerintele
General Motors Allison C-4 aprobat
Caterpillar                 TO-2.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura