Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei sintetic Shell RIMULA ULTRA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
RIMULA ULTRA 10W40 & 5W30
Out Of stock
Descriere
SHELL  RIMULA  ULTRA  SAE 10W40

Uleiul de motor Shell Rimula Ultra este un ulei in totalitate sintetic, de “top”, destinat motoarelor Diesel SHPDO( SHPDO=Super High Performance Diesel) Oil). El depãseste toate specificatiile Europene referitoare la aceste tipuri de motoare si face parte din noua generatie de uleiuri  care permit realizarea de economii de combustibil.
Rimula Ultra are o formulare unica, recunoscuta de cei mai mari fabricanti de autovehicule ca oferind cea mai buna performanta unui motor Diesel de fabricatie europeana.    

UTILIZARE
• este recomandat pentru performantele sale remarcabile la cele mai moderne si mai noi tipuri de motoare TurboDiesel de mare vitezã realizate in Europa si mai ales la motoarele DaimlerChrysler(DC) si MAN din categoria Euro II;
• destinat transporturilor comerciale rutiere realizate cu cele mai moderne motoare turbodiesel, inclusiv Euro II, indiferent de conditiile de operare.

PERFORMANTE
* este formulat avand la baza un ulei sintetic de tipul” Shell XHVI”(Extra High Viscosity Index) brevetat de compania Shell si care asigura uleiului  o mare rezistenta la temperaturi ridicate si un indice de vascozitate extre de mare.
* utilizind o combinatie de aditivi de ultima ora, testele efectuate pe diferite motoare au demonstrat ca uleiul  Rimula Ultra lasa motorul curat si ii mareste eficienta.
* Rimula Ultra confera o excelenta protectie anituzura motorului, infiferent de conditiile de lucru si este foarte eficient in prevenirea
Aceste proprietati asigura o durata de viata mai mare a motorului.
* o foarte mare stabilitate la foarfecare care duce la reducerea consumului de ulei si a uzurii motorului.  
* utilizarea uleiului Rimula Ultra permite realizarea de economii  de combustibil de pana la 3%, fara a micsora protectia motorului si fara a  se mari consumul de ulei.
* volatilitate scazuta  care se traduce printr-o cantitate mica de ulei necesara pentru completare in motor.
* reducerea consumurilor de combustibil(cu 3%), fãrã a mãri consumul de ulei sau a micsora protectia motorului.

* costuri scazute de operare datorate utilizarii uleiului Rimula Ultra prin:
intervale mai mari de schimb ale uleiului(aprobate de toti fabricantii majori de camioane);
economii de combustibil
consumuri scazute de ulei
marirea duratei de viata a motorului
reducerea timpului
* o mai buna pornire la rece- Rimula Ultra 5W30 si 10 W40 asigura o pornire mai rapida la rece decat uleiurile 15W40. Acesta inseamna scaderea gradului de uzura a bateriei si a nivelului de uzura a motorului.



SPECIFICATII  si  APROBARI  ale  PRODUCATORILOR  de  MOTOARE
SAE  5W30 si 10W30 MAN  M3277
API CF M.B. 228.5, 225.6
ACEA E3, E4 MTU Tip 3
CCMC D5 VOLVO  VDS-2
SCANIA LDF RVI  RLD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura