Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei alb medicinal Agip Obi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

540 lei Lei
Brand
AGIP OBI 10 bidon de 18 kg
Out Of stock
Descriere
Agip Obi
Gama de lubrifianti Agip Obi este constituita din uleiuri albe utilizate, in special, in industriile farmaceutica, cosmetica si fitofarmaceutica. Isi gasesc insa diverse utilizari si in industria alimentara sau in aceea de fabricare a sticlei.

Utilizari:
AGIP OBI 10 este un ulei de vaselina medicinal, incolor, fara gust si fara miros, care indeplineste specificatiile Farmacopeei.
Produsul este folosit in scopuri medicinale, pentru fabricarea produselor cosmetice, precum si in aplicatii industriale speciale cum ar fi, de exempu: echipamentele din industria alimentara, compresoarele instalatiilor frigorifice care folosesc dioxidul de carbon (CO2) sau dioxidul de sulf (SO2) ca medii de racire, compresoarele din instalatiile pentru fabricarea polietilenei etc.

AGIP OBI 12 este un ulei usor de vaselina farmaceutic, incolor, fara gust si fara miros si care se intrebuinteaza in scopuri medicinale, in cosmetica si parfumerie precum si pentru diverse utilizari in industria alimentara.

AGIP OBI 21 este un ulei tehnic alb folosit in principal pentru obtinerea produselor pentru combaterea daunatorilor din agricultura (fabricarea pesticidelor).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura