Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei termic Shell Heat Transfer S2 (Thermia B)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Shell THERMIA B
Out Of stock
Descriere
Ulei termic Shell Heat Transfer S2 (Thermia B) - Butoi de 209 litri

Este un fluid de transfer termic, care are la baza uleiuri minerale cu indice inalt de viscozitate, atent selectionate pentru capacitatea lor de a asigura performante superioare in sistemele inchise de transfer termic indirect prin fluid, care opereaza la temperaturi medii ale uleiului de pina la 320 grd C.

UTILIZARE: la sistemele de transfer termic indirect prin ulei mineral

PERFORMANTE

* coeficient ridicat de transfer termic
* stabilitate termica si la oxidare deosebita
* presiune de vapori scazuta
* nu este toxic si nici coroziv

Durata de viata a uleiului depinde de proiectarea si utilizarea sistemului; daca acesta nu este supus unei incarcari anormale, atunci uleiul poate rezista multi ani in foarte bune conditii. Este important sa se urmareasca periodic viscozitatea uleiului, aciditatea, punctul de inflamabilitate (deschis si inchis), continutul de substante insolubile.

O potentiala sursa de deteriorare a uleiului este incalzitorul. Pentru a evita necazurile pompa de circulatie trebuie sa fie capabila sa asigure un debit turbulent de ulei prin incalzitor avind viteze de suprafata cuprinse intre 2 si 3,55 metri/secunda in conformitate cu geometria suprafetei. Fluxul de caldura trebuie mentinut la minimum pentru a reduce temperatura filmului (aceasta trebuie sa fie de maxim 340 grd C).

Trebuie prevazut de asemenea un rezervor de expansiune care sa preia modificarile in volum prin incalzirea sau racirea fluidului.

Intregul sistem trebuie sa fie capabil sa monitorizeze temperatura uleiului si debitul in punctele critice (de exemplu: pe ambele fete ale incalzitorului) si sa dispuna de dispozitive de siguranta.

GRAD DE VISCOZITATE (ISO VG) 32

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura